Skip to content
Skjermbilde-2018-10-02-kl.-14.21.21
Offline

Voices from heaven konsert med Runar Halonen, Tron Syversen og Helene Edler Lorentzen

Tk-Music production og Runar Halonen
Runar Halonen, Tron Syversen og Helene Edler Lorentzen
Lillestrøm Kultursenter Kirkegata 11, 2000 Lillestrøm

Kjøp billett

Voices from heaven konsert med Runar Halonen, Tron Syversen og Helene Edler Lorentzen

Lillestrøm Kultursenter – Sal Connect

Tirsdag 31. mai kl. 18-21

Kjøp billett kr 525,- 

Senk skuldrene og drøm deg bort. Sett av denne dagen til deg selv for healing, meditasjon og magisk musikk. Du blir ledet inn i dype meditasjoner. Healing og meditasjon med Runar Halonen er en inspirerende samling av kanaliserte meditasjoner som vil styrke deg til å få kontakt med ditt indre.

Sound healing med tibetanske messingboller, vindspill og kanalisering av musikk og lyd med Trons musikk og Runars stemme – en spontan forening av Trons musikalske kreativitet og Runars helbredende evner.

NYHET!  Vi inviterer deg til å oppleve våren der naturen våkner til liv. La disse melodiene ta deg til det magiske lyset av våren i Norge.
A New Spring albumet har symfoniske arrangementer med fiolin, gitarer, cello, fløyte, engelsk horn, sopransaksofon, bass og piano som toppes av den nydelige stemmen til Helene Edler.

Konsert med Tron og Helene er en nydelig og magisk musikkreise. Denne musikken tar deg langt inn i ditt indre univers med sin mykhet og dybde. Helenes englestemme omfavner deg med sine vinger og sørger for en trygg reise. Så gled deg over avslappende musikk med lange og melodiske stykker som tar deg dypt inn i din fantasiverden. En oppløftende og fredfull reise inn i en tilstand av total avslapning med arrangerte melodier, symfonisk lydbilde, og harmoniske melodier.

www.tronmusic.no

www.runarhalonen.no

https://www.facebook.com/tronsyversenmusic

https://www.facebook.com/runarhalonen.healing