Skip to content
430697_382268461785172_2018319795_n 1

Om Runar

Runars utvikling innen healing og synskhet startet uventet høsten 1996, og har siden utviklet seg gradevis gjennom egen selvutvikling og bevisstgjøring. Det skjedde uten at han på forhånd visste noe om det han hadde i vente.

– Jeg hadde aldri lest noen bøker, gått på kurs eller foredrag om healing. Det er en medfødt evne til å formidle universell energi, og det har blitt min livsvei å jobbe med healing. Alt har kommet av seg selv.  Synskhet har samtidig vært en del av utviklingen. Denne evnen til å “se” bruker jeg under healingtimer og ved rensing av bolig og eiendommer. Det dreier seg ikke om å spå fremtiden. Jeg har per i dag ikke egne timer for reading eller mediumsitting.

– Jeg er også sound healer og vokalist. Denne utviklingen har også kommet av seg selv. Jeg har ikke gått på sangskole eller tatt utdannelse innen musikk. Jeg opplever det som en kanalisering på samme måte som healing.

​– Jeg fullførte refleksologiskolen i år 2000, som er en videre utviklet soneterapi som går på hele kroppen. 

– Runar Halonen

NT-logo-final

Registrert HEALER

i NaturTerapeutene – NT

REFLEKSOLOG

Fullførte Refleksologiskolen i 2000

SOUND Healer og vokalist

Utgitt guidede meditasjoner og sound healing album

To nominerte album

Voices from heaven Vol 1 og 2

FORFATTER

av boken
“Min utrolige forvandling”

Søker du inspirasjon til din spirituelle reise?

Runar har skrevet boken “Min utrolige forvandling”. I boken forteller han om sin utviklingsprosess som brått og uventet startet med en eksplosjon av uforklarlige hendelser. Han har også gitt ut flere CD´er: Tre guidede meditasjoner, to sound healing album og to singler. 

“Voices from heaven Vol 1” ble våren 2015 nominert innen topp 5 blant verdens mest spilte album på new age radiokanaler verden over.

Voices From Heaven, a masterpiece of ambient and improvisational sound healing

“Voices from heaven Vol 2” er kvalifisert til nominasjon innen Best relaxation and meditation allbum i 2017.

Runar har gitt ut flere singler som populære “Magic Forest” og “Waves of Love” som er nyeste utgivelse i 2022.

With Voices from Heaven Tron and Runar have given us a powerful and inspiring meditation tool. It also shows the potential in meditation music. That in itself is a major accomplishment. Read a review here at New age music guide

Runar er registrert Healer i NaturTerapautene  – NT.

NaturTerapeutene (NT) er en aktiv og dynamisk fagorganisasjon for healere og terapeuter. NT er i sterk vekst og fokus er på healing, helsefremmende arbeid og kvalitetssikring innenfor fagområdet. NT er en aktiv brobygger mellom konvensjonell medisin (skolemedisin) og tradisjonell medisin (komplementær og alternativ medisin) – KAM. NaturTerapeutene (NT) er godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon i medhold av forskrift om frivillig registerordning for utøvere av alternativ behandling.

Ønsker du å bestille time
eller har spørsmål?