Som medlem har du tilgang til hele innholdet i

med over 450 onlinekurs- og meditasjonsvideoer,
livesendinger, musikk, lyd- og e-bok

Inneholder alt du trenger for å komme i gang meg din spirituelle utvikling!
Snarveier

Fornye eller tegne nytt medlemskap

Logg inn på din medlemskonto

LIVE sending for medlemmer

Gratis LIVE sending

Brukerveiledning og dashboard for ditt medlemskap

Lukket Facebook-gruppe kun for medlemmer

Kontaktskjema for support

Anbefalinger! Brukerveiledningsvideoen viser hvordan du tegner medlemskap og bruker Healing Room. Pc eller laptop er anbefalt enhet ved registrering av nytt medlemskap.

 

Brukerveiledning for Healing Room from Runar Halonen on Vimeo.

 

Skip to content
Silhouette,Of,Woman,Doing,Yoga,And,Where,Has,Scored,Seven

Healing Weekend med Runar Halonen på Venabu Fjellhotell

Runar Halonen
Venabu Fjellhotell Rondevegen 860, 2632 Venabygd

Meld på

Healing Weekend med Runar Halonen på Venabu Fjellhotell

5-7 mai (fullmåne på fredag)

Velkommen til weekend kurs i healing og meditasjon på vakre Venabu Fjellhotell som ligger på fjellovergangen mellom Østerdalen og Gudbrandsdalen, sør for Rondane Nasjonalpark. Omtrent midt mellom Trondheim og Oslo.

Vi lever i en tid der vår bevissthet endrer seg sterkt. Vi blir mer og mer sensitive. Vi trenger mer kontakt med vårt indre for å stå stødigere i oss selv. Bringe lys og informasjon fra sjelen inn i livet ditt der du er som menneske. Vi skal jobbe med våre indre ressurser og den åndelige kraften som vokser mer og mer frem i tiden vi lever i. Runar vil guide deg gjennom mange kraftfulle meditasjoner han har kanalisert ned og det som kommer ned der og da. Kurset er satt sammen av meditasjoner som løfter frem den egentlige deg, slik at du ser og opplever dine egne spirituelle evner, og som er en naturlig del av alle mennesker.

Agnes og Runar vil også ha et foredrag om nattedrømmer.  Denne helgen er det fullmåne på fredag. Ved fullmåne, så er det noe som ender og noe nytt som starter. Det er en kraftfull tid for healing og meditasjon.

Kurset passer for alle.

Vi starter med gruppehealing og fullmånemeditasjon på fredag kveld.  Hvis været blir slik i løpet av helgen, så kommer vi også til å ha ute-meditasjon. Den vakre naturen og fjellet er rett utenfor døren. Vi spiser frokost, lunsj og middag sammen. Det blir et godt og sosialt samvær med likesinnede, men også tid for alenetid for de som trenger det. Ta med deg noen varme klær for ute-meditasjon.

På Venabu Fjellhotell kan du forvente å bo komfortabelt, spise sunn og god, hjemmelaget mat, og bli inkludert i en varm og lun atmosfære. Vi ønsker å være et sted du søker til for å koble av og lade batteriene. Venabu Fjellhotell byr på en inkluderende atmosfære, og gjestene trekker ofte til stuene for å tilbringe tid sammen. Stuen har åpen peis, og sittegrupper der du kan velge å kose deg med litt alenetid, eller bli kjent med andre. På kveldene kan du spille et av våre brettspill, lese en bok i fjellhotellets bibliotek, eller ta en drink i baren. Venabu Fjellhotell har 56 rom, hvorav 6 er tilpasset rullestolbrukere. Rommene er enkle, og komfortabelt innredet med tradisjonelle farger og tekstiler som passer godt på et fjellhotell.
Både restauranten og flere av våre rom har utsikt utover fjellene.

Vi møtes fredag 5. mai kl. 18:00 i kursrommet for velkomst, gruppehealing og meditasjon. Vi spiser middag fredag ca. kl. 19 eller 19:30. Frokost lørdag og søndag er mellom kl. 08:00-10:00.

Vi starter kurset lørdag og søndag kl. 10:00 med lunsj kl. 13:30. Lørdag har lengst program. Vi avslutter på søndag kl. 15:00.

Venabu Fjellhotell har frokost- og lunsj-buffet og serverer en 3-retters middag på kvelden.

Forbehold om små endringer i programmet.

Er du veganer/vegetarianer eller allergiker, så oppgi ønskene på e-post. Menyen kan tilpasses så langt det lar seg gjøre. Du kan også ta kontakt med hotellet hvis du har spørsmål om maten.

Les mer om hvordan du reiser til Venabu Fjellhotell her

www.venabu.no

 

Påmelding:

Pris per person i dobbeltrom med fullpensjon og kurset fra fredag kveld til søndag er totalt kr 5000,-

Pris per person i enkeltrom med fullpensjon og kurset fra fredag kveld til søndag er totalt kr 5300,-

Påmeldingsfristen er 15. april 2023. Påmeldingen er bindende fra denne datoen. Full refusjon ved avlysning.

Førstemann til mølla om du ønsker enkeltrom.

Gi beskjed på e-post hvis du ønsker å dele dobbeltrom med en kursdeltagere du kjenner, så settes dere på samme rom. Eller om du har spesielle ønsker pga du veganer/vegetarianer eller allergiker.

Alternativ 1.

Dobbeltrom. Ledig plass

Du deler dobbeltrom med en annen kursdeltager.

Totalpris kr 5000,- MELD PÅ

 

Alternativ 2.

Enkeltrom. Ledig plass

Totalpris kr 5300,- MELD PÅ