Skip to content
shutterstock_32657611[1] (2)
Online

Gratis LIVE kurs – Sound Healing Journey

Runar Halonen

Gratis

Velkommen til gratis LIVE kurs – Sound Healing Journey på min Facebook-side og Healing Room

Bli med på et inspirerende sound healing kurs og meditasjonsreise med lydhealing fra tibetanske syngeboller, gong, musikk og toning med Runars stemme. Det blir foredrag om tibetanske syngeboller, gongen, toning med vokal og hvordan de skaper ulike frekvenser som healer både kropp og sinn. Du vil oppleve selv hvordan de ulike lydfrekvensene påvirker deg. Jeg har lang erfaring med lydhealing og hvordan man kan utvikle sin egen stemme og dette vil jeg vise deg på kurset. Det å bruke stemmen er rensende for kropp og sinn. Det blir avspenning, healing og  dyp meditasjon med lydfrekvensenes vakre energier.  Jeg vil anbefale deg å koble enheten du ser kurset i fra til øretelefoner eller høytaler for best lyd, hvis du har det. Det er ikke noe du må ha.

Healing og meditasjon med Runar Halonen er en inspirerende samling av kanaliserte meditasjoner som vil styrke deg til å få kontakt med ditt indre. Kurset er LIVE, så vi jobber med energiene som kommer inn der og da. Kurset er gratis og beregnet for alle.

Tid og sted:

Onsdag 29. september kl. 18:00-21:00

Du finner LIVE sendingen på min Facebook-side og Healing Room:

https://www.facebook.com/runarhalonen.healing

Gratis LIVE sending på Healing Room

Kurset er gratis og åpen for alle.

Hvis du ønsker å støtte arbeidet jeg gjør.

Vipps til 501625.

Konto: 15039926846

Du kan også kjøpe Stjerner under LIVE sendingen på Facebook.

Som betalende medlem i Healing Room, så er du allerede med på å støtte tiden jeg setter av til gratis LIVE sendinger.  Les mer her

Du kan lytte til min musikk på Spotify, Youtube og andre.