shutterstock_126464135

Gratis LIVE healing og meditasjon

https://www.facebook.com/runarhalonen.healing/

Gratis

Gratis LIVE healing og meditasjon 

Alle mennesker har sin indre healingevne. LIVE healing kan være med på å aktivere denne delen i deg via ulike meditasjoner. Fokus er på det gode å skape forandringer i tankene som igjen skaper gode følelser. På den måten styrkes ditt indre lys. Velkommen skal du være! 

Åpen og gratis for alle her på min Facebook Side.

Du kan også se LIVE sending på Healing Room. Ingen innlogging ved offentlig LIVE-sending.

Du trenger ikke å ha tro på healing eller ha noen erfaring. Du må rett og slett erfare det selv. Jeg kan heller ikke gi deg noen garanti for at det kan hjelpe deg på noen måte. Healing erstatter ikke medisinsk behandling. Oppsøk alltid lege for dine problemer. Merk deg at dine kommentarer står offentlig når du skriver på live-videochatten. Healing er en gjennomstrømmende kraft som går dit hvor den skal, så vennligst ikke skriv hva du søker hjelp for.

Gleder meg til å møte deg LIVE.

Healing utenom LIVE sendinger, så kan du kontakte meg for timebestilling.

Ønsker du medlemskap i Healing Room? Klikk her

Gratis LIVE healing er gratis. Hvis du likevel ønsker å støtte tiden jeg setter av til LIVE sendingene, så er det mulig å kjøpe Stjerner på Facebook LIVE. Du vil se info om Stjerner når jeg er LIVE på Facebook.

Av 100 Stjerner mottar jeg 1 Dollar, ca kr 8,50. Du kan også støtte ved å melde deg inn i Healing Room eller bestille en CD i nettbutikken.