Som medlem har du tilgang til hele innholdet i

med over 450 onlinekurs- og meditasjonsvideoer,
livesendinger, musikk, lyd- og e-bok

Inneholder alt du trenger for å komme i gang meg din spirituelle utvikling!
Snarveier

Fornye eller tegne nytt medlemskap

Logg inn på din medlemskonto

LIVE sending for medlemmer

Gratis LIVE sending

Brukerveiledning og dashboard for ditt medlemskap

Lukket Facebook-gruppe kun for medlemmer

Kontaktskjema for support

Anbefalinger! Brukerveiledningsvideoen viser hvordan du tegner medlemskap og bruker Healing Room. Pc eller laptop er anbefalt enhet ved registrering av nytt medlemskap.

 

Brukerveiledning for Healing Room from Runar Halonen on Vimeo.

 

Close
Skip to content
shutterstock_126464135

Gratis LIVE healing og meditasjon

https://www.facebook.com/runarhalonen.healing/

Gratis

Gratis LIVE healing og meditasjon 

Alle mennesker har sin indre healingevne. LIVE healing kan være med på å aktivere denne delen i deg via ulike meditasjoner. Fokus er på det gode å skape forandringer i tankene som igjen skaper gode følelser. På den måten styrkes ditt indre lys. Velkommen skal du være! 

Åpen og gratis for alle her på min Facebook Side.

Du kan også se  Gratis LIVE sending på Healing Room. Ingen innlogging ved offentlig LIVE-sending.

Du trenger ikke å ha tro på healing eller ha noen erfaring. Du må rett og slett erfare det selv. Jeg kan heller ikke gi deg noen garanti for at det kan hjelpe deg på noen måte. Healing erstatter ikke medisinsk behandling. Oppsøk alltid lege for dine problemer. Merk deg at dine kommentarer står offentlig når du skriver på live-videochatten. Healing er en gjennomstrømmende kraft som går dit hvor den skal, så vennligst ikke skriv hva du søker hjelp for.

Gleder meg til å møte deg LIVE.

Healing utenom LIVE sendinger, så kan du kontakte meg for timebestilling.

Gratis LIVE healing og meditasjon er gratis og åpen for alle.

Støtte gratis LIVE sendinger:

Som medlem i Healing Room støtter du tiden jeg setter av til gratis livesendinger. Du får tilgang til hele innholdet med over 500 onlinekurs- og meditasjonsvideoer, lukkede livesendinger, musikk, lyd- og e-bok. Du har får tilgang den til lukkede Facebook-gruppa der du også kan delta på de lukkede LIVE sendingene.

Hvis du ikke ønsker medlemskap, så kan støtte med Vipps 501625 eller konto 15039926846
Husk det er helt frivillig og ingen krav.
På forhånd tusen takk!
Hvordan fungerer kurs og LIVE healing i reprise? Mange spør meg om det. Kurset er spilt inn LIVE på min Facebook-side og her på Healing Room under LIVE sending. Når du ser kurset eller andre videoer i reprise, så vil energien i kurset være det samme som det var LIVE. Det er samme innhold, de samme rommene og de samme meditasjonene. Når du repeterer kurset og besøker dagens skapende rom, så vil du møte nye healingfrekvenser. Fordi du er hele tiden i endring, universet er i endring, healingenergier er i konstant endring. Alle kurs og videoer på Healing Room fungerer som en døråpner inn til ditt indre og dine egne ressurser. Derfor vil du oppleve healingenergier forskjellig fra gang til gang når du repeterer et kurs eller tidligere LIVE healing og meditasjoner. Det som var i går, var i går. Det du møter i nåtid er alltid nye energier. Alt er i konstant bevegelse og endring. Så det er grunnen til at mange opplever reprise av LIVE sending like sterkt som det var LIVE.