Skip to content
Woman,Doing,Yoga,In,Front,Of,A,Magic,Waterfall

6-timers kurs – Oppnå ditt høyeste nivå i Tromsø

Runar Halonen
Tromsdalshavna - Naustet Leif Andresens veg 21, 9020 Tromsdalen

Kjøp billett - 1650

6-timers kurs – Oppnå ditt høyeste nivå i Tromsø med Runar Halonen

Tromsdalshavna – Naustet

Lørdag 12. oktober kl. 12-18.

Kurset vil inneholde meditasjoner som passer i tiden vi lever i nå. Hvordan vi trinn for trinn kan bevege oss dypere inn i vår lysende bevissthet og være på vårt høyeste nivå av Universelt lys. Det er ingen under eller over deg. Du vil møte dine energifrekvenser på ditt nivå. Hvordan du føler forskjell på de ulike nivåene inni deg. Hvordan du møter energifrekvenser i deg selv som trenger healing. Du har en unik evne til å heale deg selv. Utvikle dine egne evner til å se og føle den uendelige energiverden du er en del av. Velkommen til et dagskurs med dype lysreiser og meditasjoner.

Runar vil også bruke sound healing med sin stemme og musikk i en del av kurset.

Healing og meditasjon med Runar Halonen er en inspirerende samling av kanaliserte meditasjoner som vil styrke deg til å få kontakt med ditt indre.

Det vil være korte pauser mellom hver meditasjonsøkt og en litt lengre matpause midt i kurset.

Kurset passer for alle.

 

Påmelding og pris:

kr 1650,-

Du kan betale med VISA kort eller Vipps i kassen.

Påmeldingsfrist er 12. september (4 uker før)

Påmeldingen er bindende. Full refusjon ved avlysning.

Kjøp billett her

Vis billett i døra som du får på e-post i telefonen eller skriv ut

Begrenset antall plasser.

 

Tid og sted:

Lørdag 12 oktober kl. 12-18

Dørene åpnes ca. 20 min før.

Tromsdalshavna – Naustet.

Leif Andresens veg 21, 9020 Tromsdalen

Gratis parkering ved lokalet.

Vi serverer vann, kaffe og te i pausene. Ta med egen matpakke.

Kurset kan settes opp flere steder i landet, hvis du vet om egnede lokaler med plass opptil 50 personer og du vet om flere som ønsker et slikt kurs. Ta kontakt hvis du ønsker å hjelpe til.

 

Her er noen tilbakemeldinger fra fornøyde kursdeltagere i Drammen i april 2024

Hei, vil bare takke for et veldig givende kurs. Det var et par brikker som falt på plass, særlig det med stjerne- og gullchakra resonnerte veldig med oss, og metodene du delte blir nyttige fremover. Takk

Tusen takk for et fantastisk arrangement i går. Var en opplevelse og det var flott å se deg i den rollen igjen. Du har bare blitt tryggere og tydeligere i formidlingen og delingen. Din integritet – som var en av tingene jeg husker jeg satt pris på første gang jeg møtte deg i Drammen er også enda mer integrert og tydelig. Det var flott å virkelig føle roen og formidlingen var 100% – i tillegg til at jeg våknet i dag tidlig – proppfull av energi og fri for smerter i bena – DET er lenge siden. Igjen – 10000% takk for at jeg fikk komme. Siv 🤩🥰🥳🙌

Hei Runar. Ønsker å takke deg igjen for en flott kursdag i dag, det var veldig givende og godt. Jeg har vært i en ubalanse i mange måneder etter noen tøffe livserfaringer og dette er den første kvelden på lenge hvor jeg har følt meg som meg selv.

💕 tusen takk for hjelp 🙏