Skip to content

Type medlemskap endre

You have selected the Healing Room - Månedlig membership level.

Månedlig løpende medlemskap uten bindingstid for 1 person med tilgang til over 25 kurs som tilsammen inneholder ca 250 onlinekurs- og meditasjonsvideoer, livesendinger, musikk, lyd- og e-bok. Nytt innhold kommer kontinuerlig.

Fyll ut alle punkter i registreringen, samt huke av brukerbetingelsen før du klikker på lagre og betal. VIKTIG! La siden jobbe til du ser bekreftelsen på skjermen på ditt medlemskap. Du mottar også en e-postbekreftelse.

The price for membership is NOK229.00 per Måned.


Kontoinformasjon Har du allerede en konto? Logg inn her

LA FELTET VÆRE TOMT

Fakturadresse

Betalingsinformasjon We accept all major credit cards


Brukerbetingelse

Velkommen som medlem i Healing Room!

Brukerbetingelser for medlemskap i Healing Room:

Jeg bekrefter at jeg starter medlemskapet med å gå igjennom kurset Brukerveiledning for Healing Room, samt se Brukerveiledingsvideoen. Jeg er inneforstått med at å se Brukerveiledningen, så vil det være enkelt å manøvrere Healing Room, finne LIVE sending, videoer i arkivet, og viktige funksjoner for å endre medlemskapet. Medlemskapet gjelder 1 person. Innhold i Healing Room kan ikke deles med andre. Passordet for innlogging er personlig og kun for 1 bruker. Healing Room 12 måneder: Du betaler engangsbeløp med Visa/kredittkort ved innmelding. Utløper automatisk etter 12 måneder. Du kan deretter fornye medlemskapet. Healing Room - Månedlig: Du betaler månedlig. Medlemskapet løper automatisk hver måned til du selv velger å avslutte medlemskapet.  Du er selv ansvarlig å avslutte medlemskap før neste forfall.  Se brukerveiledningen. Trenger du support til å endre eller avslutte medlemskap, så kan det utføres på hverdagene mandag til fredag mellom kl 09-16.  Unntatt ved ferielukking. Som medlem får jeg tilgang til:
  • Ca 250 kurs- og meditasjonsvideoer
  • LIVE sendinger for medlemmer av Healing Room
  • Streaming av all utgitt healing og meditasjonsmusikk
  • Tilgang til den nyeste musikken før den blir utgitt på Spotify og flere..
  • Streaming av guidede meditasjons CDer: Aktivering av din indre healingevne, Skap det livet du ønsker deg og Den uendelige reisen
  • Lyd- og e-bok. Min utrolige forvandling. Forfattet og lest inn av Runar Halonen
  • Tilgang til Healing Room – Medlemsgruppe på Facebook
  Support: For support, så send epost (ikke privat profilen på facebook) Jeg kan dessverre ikke svare på spørsmål 1 time før LIVE sending. Denne tiden må jeg bruke til forberedelse. Jeg besvarer spørsmål på E-post i kontortiden på hverdager 09-16. (lørdag og søndag stengt) Håper du får godt nytte av medlemskapet. Hilsen Runar Halonen