Som medlem har du tilgang til hele innholdet i

med over 450 onlinekurs- og meditasjonsvideoer,
livesendinger, musikk, lyd- og e-bok

Inneholder alt du trenger for å komme i gang meg din spirituelle utvikling!
Snarveier

Fornye eller tegne nytt medlemskap

Logg inn på din medlemskonto

LIVE sending for medlemmer

Gratis LIVE sending

Brukerveiledning og dashboard for ditt medlemskap

Lukket Facebook-gruppe kun for medlemmer

Kontaktskjema for support

Anbefalinger! Brukerveiledningsvideoen viser hvordan du tegner medlemskap og bruker Healing Room. Pc eller laptop er anbefalt enhet ved registrering av nytt medlemskap.

 

Brukerveiledning for Healing Room from Runar Halonen on Vimeo.

 

Close
Skip to content
Healing

Healing

Healing på mitt kontor med varighet 30 min. Du får veiledning i selvhealing og meditasjon som er tilpasset din situasjon. Pris på healingkonsultasjon er inkludert 25% mva
Kr. 1150
Fjernhealing

Fjernhealing

Fjernhealing via telefonsamtale med varighet 30 min. Du får veiledning i selvhealing og meditasjon som er tilpasset din situasjon. Pris på healingkonsultasjon er inkludert 25% mva
Kr. 1150
Refleksologisk healing

Refleksologisk healing

Refleksologisk healing på mitt kontor med varighet 30 min. Her jobber jeg intuitivt via refleksologiens sonesystemer som har hele kroppen som arbeidsområde. Punktmassasje med og uten sonestav og healing på reflekssoner. Det blir brukt gullkuleplaster på reflekssoner i ørets refleksologisystem. Pris på refleksologisk healing er inkludert 25% mva.
Kr. 1150

Healing

Formidling av healing er en medfødt evne som kan fremme mottakerens indre balanse og helbredelsesprosess.

Refleksologi

Jeg er utdannet refleksolog. Refleksologi er en videreutviklet soneterapi som har hele kroppen som arbeidsområde.

Husrens

Er det urolig i huset ditt? Føler du at du ikke er alene? Merker du lukter i huset som ikke burde vært der som plutselig dukker opp og forsvinner igjen? Fryser du ofte hjemme? Får du ofte hjertebank når du er hjemme? Går lyspærene ofte? Problemer med elektriske artikler og installasjoner? Du sover dårlig hjemme, men ikke andre steder? Da har du kanskje åndelig aktivitet hjemme og kan trenge en healing og rensing av bolig.
Husrens ved hjemmebesøk

Husrens ved hjemmebesøk

Rensing av bolig ved hjemmebesøk. Det settes av en arbeidsdag. 1 oppfølging og ettersjekk via telefonsamtale ved behov er inkludert. Ta kontakt og beskriv hva du opplever som uro i din bolig. Du finner kontaktskjema i menyen eller ring meg på telefon. Oppfølgingstime på telefon seinere kr 1500,- Priser er inkludert 25% mva.
5000
Husrens via telefonsamtale

Husrens via telefonsamtale

Healing og rensing av bolig via telefonsamtale. Det settes av en halv arbeidsdag. 1 oppfølging og ettersjekk via telefonsamtale ved behov er inkludert. Ta kontakt og beskriv hva du opplever som uro i din bolig eller ring meg på telefon. Du finner kontaktskjema i menyen. Oppfølgingstime på telefon seinere kr 1500,- Priser er inkludert 25% mva.
3000
Healing av dyr

Healing av dyr

Fjernhealing via telefonsamtale med eier av dyret. Varighet 30 min. Prisjustering 01.01.21. Myndighetene har pålagt MVA på alternativ behandling. Pris på healingkonsultasjon er inkludert 25% MVA.
Kr. 1150

Healing av dyr

Det er mange dyreeiere som søker healing som behandlingsform for sitt kjære dyr ved siden av behandling hos dyrlege.
healing

Healing og Refleksologi

Formidling av healing er en medfødt evne som kan fremme mottakerens indre balanse og helbredelsesprosess. Personlig ser jeg på denne energien som drivkraften til alt vi ser rundt oss, ja i hele universet. Avstand til personen som mottar healing har ikke noe betydning.

Det kalles fjernhealing når jeg behandler en person, dyr eller hus på avstand. Det finnes ikke tidsbegrep og avstander i den universelle energien. Den er intelligent, den vet hvor den skal gå og til hvem. Å formidle healing har blitt mitt kall i livet, min livsvei kan man si.

Din egen healingevne kan bli aktivert ved healingseanser, kurs og healing-skoler. Alle mennesker har en evnen til å heale seg selv, den må bare bevisstgjøres via selvutvikling, egne erfaringer, bøker, kurs og for eksempel gjennom veiledning hos meg eller andre healere. Det er som enhver ferdighet, det må trenes og utvikles hvis man ikke har evnen medfødt som et kall slik jeg har det.

Refleksologi er en videreutviklet soneterapi som har hele kroppen som arbeidsområde. Hver kroppsdel har ett eller flere reflekssystemer som gjenspeiler hele kroppen. Hvert system har forskjellig betydning. Ved å behandle reflekser med punktpress og kortvarig massasje stimuleres kroppens egen selvhelbredelse. Ved refleksologisk healing kanaliserer jeg healingenergier gjennom punktene, kombinerer punktpress, kortvarig massasje og gullkuleplaster på punkter i ørerefleksologiens system. 

Spørsmål om Healing

Husrens

Er det urolig i huset ditt? Føler du at du ikke er alene? Ser du skygger og opplever at elektriske artikler lever sitt eget liv? Føler du deg tappet for energi straks du kommer inn døren hjemme? Da har du kanskje aktivitet hjemme og kan trenge en healing og rensing av bolig.

Jeg kan reise hjem til deg for å utføre en husrensing. Rensing kan også gjøres via telefonsamtaler. Også her handler det om at avstander ikke har noen betydning. Det er det samme prinsippet som fjernhealing. 

Jeg bruker min synske evne til å se. Under en samtale går vi i gjennom hele huset, rom til rom ved at du går til rommene du føler er urolige. Jeg ser det jeg skal se og jeg blir guidet av åndeverden. 

Jeg skaper en åpning for ånden slik at den kan gå frivillig. Det kan også løpe noen dager før det blir helt rolig på grunn av prosessen som må gå sin gang. Jeg kan aldri gi noen garanti. 

husrens
dyr

Healing av dyr

Mange av healingklientene jeg jobber med er faktisk dyr. Det er mange dyreeiere som søker healing som behandlingsform for sitt kjære dyr ved siden av behandling hos dyrlege.

Jeg anbefaler alltid at dyrlege bør oppsøkes ved problemer og at healing ikke erstatter medisinsk behandling. 

Ved healing av dyr utføres dette stort sett via fjernhealing med dyreier på telefon. Avstander har ingen betydning for virkningen av healingen. 

Når dyret er hjemme i trygge omgivelser, vil dyret også være mer avslappet og derav bedre rustet for mottak.

Jeg gir healing til alle slags dyr, så det har ingen betydning hva slags dyr du henvender deg for. Metoden jeg bruker under healing av dyr er det samme som ved healing av mennesker. Healing er healing og overføres på samme måte som til mennesker.

Ønsker du å bestille time
eller har spørsmål?