Healing

Healing

Kr. 890
Healing på mitt kontor med varighet 45 min.
Fjernhealing

Fjernhealing

Kr. 890
Fjernhealing via telefonsamtale med varighet 45 min.

Healing

Formidling av healing er en medfødt evne som kan fremme mottakerens indre balanse og helbredelsesprosess.

Husrens

Er det urolig i huset ditt? Føler du at du ikke er alene?  Da har du kanskje aktivitet hjemme og kan trenge en healing og rensing av bolig.
Husrens

Husrens

Kr. 4000
Rensing av bolig ved hjemmebesøk. Inkludert 1 avtalt ettersjekk via telefonsamtale ca 2 uker etter rensing. Reisetillegg kan tilkomme etter avtale. Oppfølgingstime på telefon seinere kr 1000,-
Husrens via telefon

Husrens via telefon

Kr. 2500
Healing og rensing av bolig via telefonsamtale. Inkludert 1 avtalt ettersjekk via telefonsamtale ca 2 uker etter rensing. Oppfølgingstime på telefon seinere kr 1000,-
Healing av dyr

Healing av dyr

Kr. 890
Fjernhealing via telefonsamtale med eier av dyret. Varighet 35-45 min.

Healing av dyr

Det er mange dyreeiere som søker healing som behandlingsform for sitt kjære dyr ved siden av behandling hos dyrlege.
healing

Healing

Formidling av healing er en medfødt evne som kan fremme mottakerens indre balanse og helbredelsesprosess. Personlig ser jeg på denne energien som drivkraften til alt vi ser rundt oss, ja i hele universet. Avstand til personen som mottar healing har ikke noe betydning.

Det kalles fjernhealing når jeg behandler en person, dyr eller hus på avstand. Det finnes ikke tidsbegrep og avstander i den universelle energien. Den er intelligent, den vet hvor den skal gå og til hvem. Å formidle healing har blitt mitt kall i livet, min livsvei kan man si.

Din egen healingevne kan bli aktivert ved healingseanser, kurs og healing-skoler. Alle mennesker har en evnen til å heale seg selv, den må bare bevisstgjøres via selvutvikling, egne erfaringer, bøker, kurs og for eksempel gjennom veiledning hos meg eller andre healere. Det er som enhver ferdighet, det må trenes og utvikles hvis man ikke har evnen medfødt som et kall slik jeg har det.

Spørsmål om Healing

  • Healing kan påvirke deg fysisk, psykisk og sjelelig. Alt hører sammen. Derfor kan alle typer plager være aktuelle for healing. Det betyr ikke at alt kan heales. Som alle andre behandlere har jeg taushetsplikt. Mange sender meg mail eller sms med spørsmål om jeg kan hjelpe dem med spesifikke problemer. Jeg kan ikke svare på det på forhånd. Det blir som jeg skulle gitt garanti, og det kan jeg ikke. Jeg har heller ikke lov som healer å si at jeg kan hjelpe for spesifikke sykdommer eller problemer.  Dette er i følge norsk lovgivning. Du trenger ikke å tro på healing, ha noen erfaring eller være religiøs. Du må selv erfare hva healing kan gjøre for deg.

  • Fjernhealing er i utgangspunktet ikke forskjellig i forhold til personlig fremmøte på mitt kontor. Reaksjonene blir de samme. Avstander har ingen betydning for healingenergier. Det blir avtalt time for fjernhealing og du ringer meg til avtalt tid. Du går gjennom de samme prosessene som ved personlig fremmøte på mitt kontor. Føler du motstand eller utrygghet mot å prøve fjernhealing, så vil jeg anbefale deg å komme til healingtime på mitt kontor. 

  • Jeg opplever sound healing gjennom min stemme – toner uten ord som en kanalisering på samme måte som healing. Gjennom tonene som kommer gjennom min stemme ligger det spesifikke healingfrekvenser tilpasset gruppe eller enkelt person. Ulike vokaler, høye og lave toner har ulike healingfrevenser. Det skapes energivibrasjoner i luften, og med energivibrasjonene følger healingenergier inn i kroppen, bak fasadene, inn i det bevisste og ubevisste sinn. På den måten løsner på det som skal løsnes for å skape indre fred og fysisk harmoni. Når jeg bruker tibetanske messingboller elller gong, så skaper lyden fra bollene svingninger i luften, og med lyden følger healingenergiene inn i kropp og sinn på lignende måte.

  • En personlig healingtime tar mellom 35-45 min og du ligger behagelig på en behandlingsbenk med alle klærne på med et pledd over deg. Ved fjernhealing settes det av samme tid. Du sitter eller ligger behagelig når du ringer til avtalt healingtime. Reaksjonene blir de samme om du velger fjernhealing. Jeg bør ha deg på telefon under fjernhealing hvis det lar seg gjøre. På den måten holder jeg samme kommunikasjon med deg som under en vanlig healingtime på kontoret. Da er det lettere for meg å vurdere om du er en person jeg kan hjelpe og jeg er sikker på at jeg når frem med healingen. Du skal kunne merke det tydelig at en prosess foregår i kroppen. Det er helt uavhengig om du tror på healing eller er skeptisk. Det er min erfaring som healer. Under healingtimen får du veiledning i selvhealing, hjelp til selvhjelp hvis jeg føler du er klar for det.

  • De fleste føler umiddelbart ro i kroppen både fysisk og psykisk. Du kan få alt fra en tyngdefølelse i kroppen, føle deg søvnig og slapp til en lett rusaktig følelse, eller føle deg mørbanket i kroppen. Denne følelsen kan vare fra noen timer til noen dager. Dette er tegn på at kroppen jobber for å løse opp blokkeringer. Det kan oppleves som en form for “kamp” i kroppen. Noen føler reaksjonene ubehagelige, men det er utelukkende positivt og helt normalt. Klarer du å akseptere reaksjonen, så går prosessen lettere.  Tålmodighet kreves.

  • Det varierer fra menneske til menneske. Det vanlige er 1-3 healingtimer.  Så i snitt har jeg ikke mange healingtimer per klient. Noen kan ha godt av en oppfølging etter en stund, hvis de selv føler for det. Hvis jeg etter andre healingtime ikke ser forandring hos deg, så stopper jeg for videre healingtimer. Da er det tegn på at jeg ikke kan hjelpe deg. Derfor setter jeg en grense for hvor mange ganger jeg vil forsøke. 

  • Jeg kan ikke gi deg garanti for at du vil bli frisk. Behandling hos alternative behandlere er på klientens eget ansvar. Jeg stiller ingen diagnose. Det er legens oppgave, og jeg har ikke lov som healer å stille diagnose. Jeg oppfordrer alle mine klienter til å konsultere lege for sine problemer. Healing erstatter ikke medisinsk behandling. Hvis du bruker foreskrevet medisin av din lege, så skal du ikke stoppe å ta disse. Det er viktig! Hvis du er midt i en medisinkur som for eksempel antibiotikakur eller annet, så setter jeg opp healingtime etter at kuren er ferdig, eller i mellom medisinkurene. 

Husrens

Er det urolig i huset ditt? Føler du at du ikke er alene? Ser du skygger og opplever at elektriske artikler lever sitt eget liv? Føler du deg tappet for energi straks du kommer inn døren hjemme? Da har du kanskje aktivitet hjemme og kan trenge en healing og rensing av bolig.

Jeg kan reise hjem til deg for å utføre en husrensing. Rensing kan også gjøres via telefonsamtaler. Også her handler det om at avstander ikke har noen betydning. Det er det samme prinsippet som fjernhealing. 

Jeg bruker min synske evne til å se. Under en samtale går vi i gjennom hele huset, rom til rom ved at du går til rommene du føler er urolige. Jeg ser det jeg skal se og jeg blir guidet av åndeverden. 

Jeg skaper en åpning for ånden slik at den kan gå frivillig. Det kan også løpe noen dager før det blir helt rolig på grunn av prosessen som må gå sin gang. Jeg kan aldri gi noen garanti. 

husrens
dyr

Healing av dyr

Mange av healingklientene jeg jobber med er faktisk dyr. Det er mange dyreeiere som søker healing som behandlingsform for sitt kjære dyr ved siden av behandling hos dyrlege.

Jeg anbefaler alltid at dyrlege bør oppsøkes ved problemer og at healing ikke erstatter medisinsk behandling. 

Ved healing av dyr utføres dette stort sett via fjernhealing med dyreier på telefon. Avstander har ingen betydning for virkningen av healingen. 

Når dyret er hjemme i trygge omgivelser, vil dyret også være mer avslappet og derav bedre rustet for mottak.

Jeg gir healing til alle slags dyr, så det har ingen betydning hva slags dyr du henvender deg for. Metoden jeg bruker under healing av dyr er det samme som ved healing av mennesker. Healing er healing og overføres på samme måte som til mennesker.

Ønsker du å bestille time
eller har spørsmål?