Healing

Healing

Healing på mitt kontor med varighet 30 min
Kr. 890
Fjernhealing

Fjernhealing

Fjernhealing via telefonsamtale med varighet 30 min.
Kr. 890

Healing

Formidling av healing er en medfødt evne som kan fremme mottakerens indre balanse og helbredelsesprosess.

Husrens

Er det urolig i huset ditt? Føler du at du ikke er alene?  Da har du kanskje aktivitet hjemme og kan trenge en healing og rensing av bolig.
Husrens

Husrens

Rensing av bolig ved hjemmebesøk. Inkludert 1 avtalt ettersjekk via telefonsamtale ca 2 uker etter rensing. Reisetillegg kan tilkomme etter avtale. Oppfølgingstime på telefon seinere kr 890,-
Kr. 4000
Husrens via telefon

Husrens via telefon

Healing og rensing av bolig via telefonsamtale. Inkludert 1 avtalt ettersjekk via telefonsamtale ca 2 uker etter rensing. Oppfølgingstime på telefon seinere kr 890,-
Kr. 2500
Healing av dyr

Healing av dyr

Fjernhealing via telefonsamtale med eier av dyret. Varighet 30 min.
Kr. 890

Healing av dyr

Det er mange dyreeiere som søker healing som behandlingsform for sitt kjære dyr ved siden av behandling hos dyrlege.
healing

Healing

Formidling av healing er en medfødt evne som kan fremme mottakerens indre balanse og helbredelsesprosess. Personlig ser jeg på denne energien som drivkraften til alt vi ser rundt oss, ja i hele universet. Avstand til personen som mottar healing har ikke noe betydning.

Det kalles fjernhealing når jeg behandler en person, dyr eller hus på avstand. Det finnes ikke tidsbegrep og avstander i den universelle energien. Den er intelligent, den vet hvor den skal gå og til hvem. Å formidle healing har blitt mitt kall i livet, min livsvei kan man si.

Din egen healingevne kan bli aktivert ved healingseanser, kurs og healing-skoler. Alle mennesker har en evnen til å heale seg selv, den må bare bevisstgjøres via selvutvikling, egne erfaringer, bøker, kurs og for eksempel gjennom veiledning hos meg eller andre healere. Det er som enhver ferdighet, det må trenes og utvikles hvis man ikke har evnen medfødt som et kall slik jeg har det.

Spørsmål om Healing

Husrens

Er det urolig i huset ditt? Føler du at du ikke er alene? Ser du skygger og opplever at elektriske artikler lever sitt eget liv? Føler du deg tappet for energi straks du kommer inn døren hjemme? Da har du kanskje aktivitet hjemme og kan trenge en healing og rensing av bolig.

Jeg kan reise hjem til deg for å utføre en husrensing. Rensing kan også gjøres via telefonsamtaler. Også her handler det om at avstander ikke har noen betydning. Det er det samme prinsippet som fjernhealing. 

Jeg bruker min synske evne til å se. Under en samtale går vi i gjennom hele huset, rom til rom ved at du går til rommene du føler er urolige. Jeg ser det jeg skal se og jeg blir guidet av åndeverden. 

Jeg skaper en åpning for ånden slik at den kan gå frivillig. Det kan også løpe noen dager før det blir helt rolig på grunn av prosessen som må gå sin gang. Jeg kan aldri gi noen garanti. 

husrens
dyr

Healing av dyr

Mange av healingklientene jeg jobber med er faktisk dyr. Det er mange dyreeiere som søker healing som behandlingsform for sitt kjære dyr ved siden av behandling hos dyrlege.

Jeg anbefaler alltid at dyrlege bør oppsøkes ved problemer og at healing ikke erstatter medisinsk behandling. 

Ved healing av dyr utføres dette stort sett via fjernhealing med dyreier på telefon. Avstander har ingen betydning for virkningen av healingen. 

Når dyret er hjemme i trygge omgivelser, vil dyret også være mer avslappet og derav bedre rustet for mottak.

Jeg gir healing til alle slags dyr, så det har ingen betydning hva slags dyr du henvender deg for. Metoden jeg bruker under healing av dyr er det samme som ved healing av mennesker. Healing er healing og overføres på samme måte som til mennesker.

Ønsker du å bestille time
eller har spørsmål?