Som medlem har du tilgang til hele innholdet i

med over 450 onlinekurs- og meditasjonsvideoer,
livesendinger, musikk, lyd- og e-bok

Inneholder alt du trenger for å komme i gang meg din spirituelle utvikling!
Snarveier

Fornye eller tegne nytt medlemskap

Logg inn på din medlemskonto

LIVE sending for medlemmer

Gratis LIVE sending

Brukerveiledning og dashboard for ditt medlemskap

Lukket Facebook-gruppe kun for medlemmer

Kontaktskjema for support

Anbefalinger! Brukerveiledningsvideoen viser hvordan du tegner medlemskap og bruker Healing Room. Pc eller laptop er anbefalt enhet ved registrering av nytt medlemskap.

 

Brukerveiledning for Healing Room from Runar Halonen on Vimeo.

 

Skip to content
Healing

Healing

Healing på mitt kontor med varighet 30 min. Du får veiledning i selvhealing og meditasjon som er tilpasset din situasjon. Pris på healingkonsultasjon inkludert 25% mva (920+230)
Kr. 1150
Fjernhealing

Fjernhealing

Fjernhealing via telefonsamtale, FaceTime eller Zoom med varighet 30 min. Du får veiledning i selvhealing og meditasjon som er tilpasset din situasjon. Pris på healingkonsultasjon er inkludert 25% mva (920+230)
Kr. 1150

Healing

Formidling av healing er en medfødt evne som kan fremme mottakerens indre balanse og helbredelsesprosess.
 

Husrens

Er det urolig i huset ditt? Føler du at du ikke er alene? Merker du lukter i huset som ikke burde vært der som plutselig dukker opp og forsvinner igjen? Fryser du ofte hjemme? Får du ofte hjertebank når du er hjemme? Går lyspærene ofte? Problemer med elektriske artikler og installasjoner? Du sover dårlig hjemme, men ikke andre steder? Da har du kanskje åndelig aktivitet hjemme og kan trenge en husrensing.
Husrens ved hjemmebesøk

Husrens ved hjemmebesøk

Husrens ved hjemmebesøk. Ta kontakt og beskriv så godt du kan om hva du opplever som uro i din bolig, og om din bolig har vært renset før av andre. Så vurderer jeg om time kan avtales. Det er ikke alle forespørsler jeg sier ja til. Du finner kontaktskjema i menyen eller ring meg på telefon. Prisen på husrens ved hjemmebesøk er et utgangspunkt og settes etter hvor stor eiendommen er og reisevei. De fleste steder, så holder det med 1 husrens. Andre steder kan ha behov for 1-2 oppfølgingstimer før det blir rolig som utføres via telefonsamtale. Prisen er inkludert 25 % mva (3200+800)
4000
Husrens via telefonsamtale

Husrens via telefonsamtale

Husrensing via telefonsamtale. De fleste velger denne løsningen. Ta kontakt og beskriv så godt du kan om hva du opplever som uro i din bolig, og om din bolig har vært renset før av andre. Så vurderer jeg om time kan avtales. Det er ikke alle forespørsler jeg sier ja til. Du finner kontaktskjema i menyen. De fleste steder, så holder det med 1 husrens. Andre steder kan ha behov for 1-2 oppfølgingstimer før det blir rolig som utføres via telefonsamtale. Prisen er per husrensning og inkludert 25% mva (1600+400)
2000
Healing av dyr

Healing av dyr

Fjernhealing via telefonsamtale, FaceTime eller Zoom med eier av dyret. Varighet 30 min. Pris på healingkonsultasjon er inkludert 25% MVA (920+230)
Kr. 1150

Healing av dyr

Det er mange dyreeiere som søker healing som behandlingsform for sitt kjære dyr ved siden av behandling hos dyrlege.
healing

Healing 

Formidling av healing er en medfødt evne som kan fremme mottakerens indre balanse og helbredelsesprosess. Personlig ser jeg på denne energien som drivkraften til alt vi ser rundt oss, ja i hele universet. Avstand til personen som mottar healing har ikke noe betydning.

Det kalles fjernhealing når jeg behandler en person, dyr eller hus på avstand. Det finnes ikke tidsbegrep og avstander i den universelle energien. Den er intelligent, den vet hvor den skal gå og til hvem. Å formidle healing har blitt mitt kall i livet, min livsvei kan man si.

Din egen healingevne kan bli aktivert ved healingseanser, kurs og healing-skoler. Alle mennesker har en evnen til å heale seg selv, den må bare bevisstgjøres via selvutvikling, egne erfaringer, bøker, kurs og for eksempel gjennom veiledning hos meg eller andre healere. Det er som enhver ferdighet, det må trenes og utvikles hvis man ikke har evnen medfødt som et kall slik jeg har det.

Spørsmål om Healing

Husrens

Er det urolig i huset ditt? Føler du at du ikke er alene? Ser du skygger og opplever at elektriske artikler lever sitt eget liv? Føler du deg tappet for energi straks du kommer inn døren hjemme? Da har du kanskje aktivitet hjemme og kan trenge en husrensing.

Jeg kan reise hjem til deg for å utføre en husrensing. Rensing kan også gjøres via telefonsamtaler. Også her handler det om at avstander ikke har noen betydning. Det er det samme prinsippet som fjernhealing. 

Jeg bruker min synske evne til å se. Under en samtale går vi i gjennom hele huset, rom til rom ved at du går til rommene du føler er urolige. Jeg ser det jeg skal se og jeg blir guidet av åndeverden. 

Jeg skaper en åpning for ånden slik at den kan gå frivillig. Det kan også løpe noen dager før det blir helt rolig på grunn av prosessen som må gå sin gang. De fleste steder, så holder det med 1 husrens, men noen steder kan ha behov for oppfølging i etterkant før det blir helt rolig. I få tilfeller har jeg opplevd at det ikke har blitt rolig. Jeg kan aldri gi noen garanti. 

husrens
dyr

Healing av dyr

Mange av healingklientene jeg jobber med er faktisk dyr. Det er mange dyreeiere som søker healing som behandlingsform for sitt kjære dyr ved siden av behandling hos dyrlege.

Jeg anbefaler alltid at dyrlege bør oppsøkes ved problemer og at healing ikke erstatter medisinsk behandling. 

Ved healing av dyr utføres dette stort sett via fjernhealing med dyreier på telefon. Avstander har ingen betydning for virkningen av healingen. 

Når dyret er hjemme i trygge omgivelser, vil dyret også være mer avslappet og derav bedre rustet for mottak.

Jeg gir healing til alle slags dyr, så det har ingen betydning hva slags dyr du henvender deg for. Metoden jeg bruker under healing av dyr er det samme som ved healing av mennesker. Healing er healing og overføres på samme måte som til mennesker.

Ønsker du å bestille time
eller har spørsmål?