Del 3. En god start på dagen

En god start på dagen – meditasjon på kun 15 min

Starte dagen med bevisste og målrettede tanker er det beste vi kan gjøre. Denne er meditasjonen er skapt for akkurat det. Du avspenner deg med en enkel pusteøvelse før du i tankene åpner dagens rom inni deg selv. I rommet skaper du gode tanker og følelser på det du ønsker  å oppleve denne dagen.
Lengde:00:14:45

 

Bli medlem

Som medlem i Healing Room, så  har du tilgang til hele innholdet med over 500 onlinekurs- og meditasjonsvideoer, lukkede livesendinger, musikk, lyd- og e-bok

Hvordan fungerer kurs og LIVE healing i reprise? Mange spør meg om det. Kurset er spilt inn LIVE på min Facebook-side og her på Healing Room under LIVE sending. Når du ser kurset eller andre videoer i reprise, så vil energien i kurset være det samme som det var LIVE. Det er samme innhold, de samme rommene og de samme meditasjonene. Når du repeterer kurset og besøker dagens skapende rom, så vil du møte nye healingfrekvenser. Fordi du er hele tiden i endring, universet er i endring, healingenergier er i konstant endring. Alle kurs og videoer på Healing Room fungerer som en døråpner inn til ditt indre og dine egne ressurser. Derfor vil du oppleve healingenergier forskjellig fra gang til gang når du repeterer et kurs eller tidligere LIVE healing og meditasjoner. Det som var i går, var i går. Det du møter i nåtid er alltid nye energier. Alt er i konstant bevegelse og endring. Så det er grunnen til at mange opplever reprise av LIVE sending like sterkt som det var LIVE.