shutterstock_126081023 2
313 students

Spirituell Utvikling – LIVE kurs over 8 trinn

Velkommen til en spennende og lærerik reise over 8 trinn ????

Kurset er spilt inn LIVE i januar – mars 2019

Bli med på en spirituell og åndelig reise for å utvikle dine egne naturlige evner innen healing, klarsynthet og mediumskap. Jeg viser deg gjennom alle 8 trinnene hvordan jeg jobber med healing, fjernhealing, sound healing, selvhealing, meditasjon, husrensinger og kontakt med andre dimensjoner.

Reprisene/videoer og teori finner du under Curriculum-knappen.

Instructor

Admin bar avatar Runar

4 Comments

 1. Liv
  2. februar 2019 @ 12:52

  Gleder meg og nå har eg bestilt meg sjaman tromme. Du Rune er så dyktig på det du driv med så eg ser fram til disse torsdags opplevelsene ♥️

 2. Brynhild Kjelsli
  11. februar 2019 @ 21:10

  Hei. Jeg har tatt trinn 2 i dag da jeg var forhindret forrige torsdag. Jeg har gitt healing og fjernhealing noen år, etter utdanning hos Rachel Wilmann i Trondheim. Det er en spesiell form i utførelse. Jeg har vært klar for å gå videre med min utvikling og jeg lærer masse nytt både i forberedelse av healingrom, måten å ta ned lyset på og i utførelse av healingen. I dag har jeg gitt fjernhealing til en person. Det var en sterk opplevelse. Jeg pleier å kjenne mye prikking i hendene …i dag var det meget sterkt. Jeg har pleid å bli kald både på hender og i kroppen, men i dag var hendene mine veldig varme under healingen. I kveld satt jeg på en stol, vanligvis pleier jeg å stå og bevege meg fysisk rundt klienten enten det dreier seg om fjernhealing eller healing av klient i klinikken. Jeg ser ikke så mye farger, mest hvit /gyllent lys. Jeg har snakket med hun som fikk fjernhealing og hun har opplevd sterk tilstedeværelse både fra energiene og besøk fra 3 på andre siden.
  Runar, jeg er utrolig takknemlig for at du deler av din kunskap og formidler på en rolig og veldig behagelig måte. Tusen takk for at jeg får være med på denne reisen!

 3. Kristi Sørvik
  7. mars 2019 @ 18:08

  Hvordan finner jeg live sending?