14917105_10154023427933597_8144170498133316248_o

Healing Weekend med Runar Halonen på Storestølen Fjellhotell

Storestølen Fjellhotell Strønde, 3577 Hovet, Norge

Meld på

Healing Weekend med Runar Halonen på Storestølen Fjellhotell

16-18 oktober 2020 (nymåne)

Velkommen til weekend kurs i healing og meditasjon på vakre Storestølen Fjellhotell som ligger midt mellom Oslo og Bergen ved Hallingskarvet nasjonalpark.

Vi lever i en tid der vår bevissthet endrer seg sterkt. Vi blir mer og mer sensitive. Vi trenger mer kontakt med vårt indre for å stå stødigere i oss selv. Bringe lys og informasjon fra sjelen inn i livet ditt der du er som menneske. Vi skal jobbe med våre indre ressurser og den åndelige kraften som vokser mer og mer frem i tiden vi lever i. Runar vil guide deg gjennom mange kraftfulle meditasjoner han har kanalisert ned og det som kommer ned der og da. Kurset er satt sammen med meditasjoner som løfter frem den egentlige deg. Runar vil bruke lydhealing med sin stemme, gong og tibetanske lydboller. Denne helgen er det nymåne på fredag. Ved nymåne, så er det igangsettelse av nye prosjekter.

Vi starter med gruppehealing og meditasjon på fredag kveld og setter intensjon på hva vi skal jobbe med på lørdag og søndag.  Hvis været blir slik, så kommer vi også til å ha ute-meditasjoner. Den vakre naturen, fjellet og vannet er rett utenfor døren. Vi spiser frokost, lunsj og middag sammen.

Storestølen Fjellhotell har en helt egen sjarm. Her finner du en egen atmosfære med panoramautsikt mot Strandavatnet og Hallingskarvet nasjonalpark. Er det noe gjestene skryter av, så er det rommene. De er store, moderne og innbyr til avslapping og komfort. Det er kanskje ikke det du forventer når du kommer til et fjellhotell langt til fjells. Gjesteavdelingen ble bygget i 2011. I januar 2017 ble rommene pusset opp og fremstår nå i ny drakt! Samtlige rom har fantastisk utsikt utover det vakre landskapet med Hallingskarvet nasjonalpark som kanskje det mest spektakulære. Her kan du slappe av. På Storestølen Fjellhotell er de opptatt av maten. De velger råvarer ut ifra at de er økologiske, lokale og rene. Har du en intoleranse eller allergi, bestreber de for å gi deg den maten du skal ha! De har tilbud om mat uten gluten og melk, og har du en intoleranse, kan de tilby mat som er hjemmelagede og frie for gluten, melk og hvitt sukker.

Vi møtes fredag kl. 18:00 i kursrommet for informasjon og meditasjon. Vi spiser middag fredag kl. 19:00. Ute-meditasjon på kvelden ved nymåne hvis været er bra. Frokost lørdag og søndag er mellom kl. 08:00-10:00. Vi starter kurset lørdag og søndag kl. 10:00 med enkel lunsj midt på dagen. Lørdag har lengst program. Vi avslutter på søndag kl. 14:30

Pris per person inkluderer kurset og fullpensjon Dvs. Frokost, lunsj og middag. Kaffe, te og frukt på kurset lørdag og søndag. Gi beskjed hvis du ønsker å dele rom med en eller flere kursdeltagere du kjenner i ordrenotater i påmeldingen, så settes dere på samme rom. Velger du enkeltrom, så blir prisen litt høyere. Er du veganer/vegetarianer eller allergiker, så oppgi ønsker i ordrenotater i påmeldingen. Menyen kan tilpasses så langt det lar seg gjøre. Du kan også ta kontakt med hotellet hvis du har spørsmål om maten.

Påmelding:

Det er totalt 24 kursplasser.

Førstemann til mølla om du ønsker enkeltrom. Du kan avtale med andre om å dele dobbeltrom eller rom med 3-5 personer.

Påmeldingsfristen er 15. september 2020. Påmeldingen er bindende fra denne datoen.

 

Alternativ 1.

Rom/leilighet for 3-5 personer. Ledig plass

Totalpris kr 4580,- MELD PÅ

 

Alternativ 2.

Dobbeltrom er utsolgt

Totalpris kr 4780,- MELD PÅ

 

Alternativ 3.

Enkeltrom eller leilighet med 2 separate soverom er utsolgt.

Totalpris kr 5380,- MELD PÅ

Alternativ 4.

Daggjest uten overnatting. Ledig plass

kr. 4080,-. Det inkluderer kurs, alle måltider, snacks, kaffe/te. MELD PÅ

 

Ved påmeldingen betaler du depositum kr 1000,- med Kort eller Vipps.  Restbeløp  kommer på epostfaktura med betalingsfrist 15. september 2020. Ta kontakt på tlf 90927310 hvis du trenger hjelp til påmelding.

Se Storestølen Fjellhotell:

https://storestolen.no/

Besøksadresse:

Strønde, 3577 Hovet

Vedr. transport:

Kommer du med bil, så ligger Storestølen Fjellhotell ved FV 50 mellom Hol og Aurland. Det tar ca. 3-3,5 t med bil fra Oslo og Bergen.

Storestølen har felles transport fra Ål stasjon fredag kl. 15:18, og tilbake til Ål stasjon til toget som går kl. 15:40. Det koster kr. 100 pr person/veg og Storestølen Fjellhotell må ha beskjed dersom du ønsker transport.

Merk at det går to tog på søndag, et kl. 15:20 og et kl. 15:40. For å være sikret at du rekker toget er det viktig at du bestiller billett på avgangen kl. 15:40

Ta med løst og behagelig tøy, innesko eller tykke sokker, noe å ligge på, pledd etc. til meditasjon. Vindtette klær, lue, votter og støvler til tur.

For evt. spørsmål, ta kontakt med Anne Gørild på Storestølen Fjellhotell på Tel: 320 90 400, eller epost: post@storestolen.no

Hør en av min siste utgivelser Peace on Earth.

 

 

 

Tilbake til arrangement