bygdin-hotellet-sommer

Healing Weekend med Runar Halonen på Bygdin Fjellhotell

Bygdin Fjellhotell Bygdinvegen 6920, 2953 Beitostølen

Meld på

Healing Weekend med Runar Halonen på Bygdin Fjellhotell

5-7 juni 2020  (fullmåne)

Velkommen til weekend kurs i healing og meditasjon på vakre Bygdin Fjellhotell på Beitostølen. Vi lever i en tid der vår bevissthet endrer seg sterkt. Vi blir mer og mer sensitive. Vi trenger mer kontakt med vårt indre for å stå stødigere i oss selv. Bringe lys og informasjon fra sjelen inn i livet ditt der du er som menneske. Vi skal jobbe med våre indre ressurser og den åndelige kraften som vokser mer og mer frem i tiden vi lever i. Runar vil guide deg gjennom mange kraftfulle meditasjoner han har kanalisert ned og det som kommer ned der og da. Kurset er satt sammen med meditasjoner som løfter frem den egentlige deg. Denne helgen er det fullmåne på fredag. Ved fullmåne, så er det noe som ender og noe nytt som starter. Er vi heldig med været, så kanskje vi får se fullmånen over fjellene.

Vi starter med gruppehealing og meditasjon på fredag kveld og setter intensjon på hva vi skal jobbe med på lørdag og søndag.  Hvis været blir slik, så kommer vi også til å ha ute-meditasjoner. Den vakre naturen, fjellet og vannet er rett utenfor døren. Vi spiser frokost, enkel lunsj og 3 retters middag sammen.

Bygdin Fjellhotell er intimt og koselig. Den ‘gamle gode’ stilen med sin lune atmosfære. Møbler og annet helt tilbake til da huset ble bygget finnes ennå rundt om i korridorer, salonger og rom – det gir huset sjel.

Vi møtes fredag kl. 18:00 i festsalen/kursrommet for informasjon og meditasjon. Vi spiser middag fredag kl. 19:00. Ute-meditasjon på kvelden ved fullmånen hvis været er bra. Frokost lørdag og søndag er mellom kl. 08:00-10:00 Vi starter kurset lørdag og søndag kl. 10:00 med enkel lunsj midt på dagen. Lørdag har lengst program. Vi avslutter på søndag kl.15:00.

Pris per person inkluderer kurset, fullpensjon på dobbeltrom eller enkeltrom. Dvs. Frokost, lunsj og 3 retters middag. Kaffe, te og frukt på kurset lørdag og søndag. Det er mulig å ønske seg retter med både kjøtt, fisk og vegetar. Lunsj inneholder en vegetar rett og kyllingsalat. Dobbeltrom er med bad. Enkeltrom er i historisk avdeling med vask på rommet og bad i korridoren.  Velger du dobbeltrom, så deler du rom med en annen kursdeltager. Gi beskjed hvis du ønsker å dele rom med en kursdeltager du kjenner i ordrenotater i påmeldingen, så settes dere på samme rom. Velger du enkeltrom, så blir prisen litt høyere. Er du veganer/vegetarianer eller annet, så oppgi ønsker i ordrenotater i påmeldingen. Menyen kan tilpasses så langt det lar seg gjøre.

Påmelding:

Det er totalt 20 kursplasser.

Førstemann til mølla om du ønsker enkeltrom. Du kan avtale med andre om å dele dobbeltrom.

Påmeldingsfristen er 1. mai 2020. Påmeldingen er bindende fra denne datoen.

Alternativ 1.

Forsatt ledige plasser

Dobbeltrom med bad (dobbeltseng/separate senger.

Totalpris kr 5160,- MELD PÅ

Alternativ 2.

Ingen ledige plasser

Historiske enkeltrom med vask, morgenkåpe og tøfler på rommet og dusj og toalett på korridor.

Totalpris kr 5360,- MELD PÅ 

Ved påmeldingen velger du ett av alternativene og betaler depositum på kr 1000,- med Kort eller Vipps.  Restbeløp kommer på epostfaktura med betalingsfrist 1. mai 2020. Ta kontakt på tlf 90927310 hvis du trenger hjelp til påmelding.

Se Bygdin Fjellhotell:

https://www.bygdin.com/

Besøksadresse:

Bygdinvegen 6920, 2953 Beitostølen

Det er gode bussforbindelser til Beitostølen. Les mer her: https://www.bygdin.com/om-hotellet/veien-hit/

Ta med løst og behagelig tøy, innesko eller tykke sokker, noe å ligge på, pledd etc. til meditasjon. Vindtette klær og støvler/sko til tur.

Hør en av mine siste utgivelser Peace on Earth.

Tilbake til arrangementer