Som medlem har du tilgang til hele innholdet i

med over 450 onlinekurs- og meditasjonsvideoer,
livesendinger, musikk, lyd- og e-bok

Inneholder alt du trenger for å komme i gang meg din spirituelle utvikling!
Snarveier

Fornye eller tegne nytt medlemskap

Logg inn på din medlemskonto

LIVE sending for medlemmer

Gratis LIVE sending

Brukerveiledning og dashboard for ditt medlemskap

Lukket Facebook-gruppe kun for medlemmer

Kontaktskjema for support

Anbefalinger! Brukerveiledningsvideoen viser hvordan du tegner medlemskap og bruker Healing Room. Pc eller laptop er anbefalt enhet ved registrering av nytt medlemskap.

 

Brukerveiledning for Healing Room from Runar Halonen on Vimeo.

 

Close
Skip to content
En kveld stort bilde
Online

En Spirituell kveld del 3. LIVE med Michael og Runar

Runar Halonen og Michael Winger
Facebook LIVE https://www.facebook.com/events/3004325059804011/

Få tilgang til LIVE sending - 329

Velkommen til En Spirituell kveld del 3. LIVE med Michael Winger og Runar Halonen via Facebook LIVE

Du trenger ikke å ha deltatt på del 1 og 2 for å delta på del 3
Program:
Kl. 18:00-18:05
Vi ønsker velkommen
Kl 18:05-19:25.
Runar viser og gir en demonstrasjon på hvordan han jobber med healingklienter. Avspenning og åpne opp for healingenergier. Bevisstgjøre din healingkanal og hvordan du lar deg blir guidet for selvhealing og healing av andre. Mange kan bli overrasket at armene begynner å bevege seg uten at de selv styrer det. En form for transehealing. Du kan avtale med 1 person du kan gi fjernhealing til mellom kl. 18:45-19:15. Den personen må være bevisst på å ta imot og slappe under fjernhealing. Hvis du ikke har en person å jobbe med, så kan du heale deg selv. Runar vil guide igjennom hvordan du finner din egen healingteknikk under fjernhealingen og vise deg 2 forskjellige metoder.
Kl. 19:25-19:30.
Pause
Kl. 19:30-21:00.
Michael vil lære bort hvordan han jobber med savnet saker, og hvordan han har bidratt til at flere av disse har blitt løst. Han vil også snakke om saker han jobber med nå for tiden. Under Michael sin utvikling så lærte han spesielt to ting som hjalp han veldig mye med å skjerpe klarsynet. Det ene var hjelp fra en lege, og det andre var å lære seg og havne i Theta tilstanden. Michael ønsket å gå en Theta skole som kostet nesten 100.000.- for 1 år, men han fikk aldri gått på skolen, men fikk allikevel lære om hvordan man kom i denne tilstanden. Denne kvelden skal Michael ta deg gjennom en kraftfull meditasjon hvor du kan lære hvordan du havner i Theta. Theta er en frekvens på 7,83Hz som er dokumentert fungerer helbredene på både fysiske og psykiske plager.
Tid og sted:
Onsdag 26. mai 2021 kl. 18:00 – 21:00 (fullmåne)
Pris kr 329,- betales via Facebook Pay for tilgang til LIVE sendingen. Facebook Pay har 2 betalingsmuligheter. Når du har betalt, så har du automatisk tilgang til LIVE sendingen og annen info på eventen. Det er ingen annen innlogging annet enn at du er innlogget på Facebook.
Du vil også kunne se LIVE sendingen i reprise i 1 måned i etterkant på eventen. Reprisen vil du også finne i Healing Room under medlemskap på www.runarhalonen.no og www.w-verden.no

Om Runar Halonen
Healer, soundhealer, klarsynt, kursholder, forfatter, diplomert Refleksolog. Omtalt i flere ukeblader som Allers og Vi Menn. Han har skrevet boken “Min utrolige forvandling”. I Boken har han skrevet om hele sin utviklingsprosess som brått og uventet startet i 1996. Han har arbeidet på heltid med healing siden 2003. Han har også gitt ut CDer. guidede meditasjoner, soundhealing album og singler. Voices from heaven Vol 1 ble våren 2015 nominert innen topp 5 blant verdens mest spilte album på new age radiokanaler verden over. Voices from heaven Vol 2 er kvalifisert til nominasjon innen Best relaxation and meditation allbum i 2017. Deretter gitt ut flere nye singler.
www.runarhalonen.no

Om Michael Winger
Forfatter, klarsynt healer og medium i Åndenes makt på TVNORGE. Michael er vinner av “Jakten på den 6. sans” på TVNorge i 2011. Han har løst flere savnet saker mens arbeidet hans har blitt dokumentert gjennom forskning. Forfatter av bøkene: Jeg ser deg, Døden er bare begynnelsen og Ubudne gjester. Fikk sin egen kino dokumentar film i Norge 2019, “Jeg ser deg” etter å ha løst flere savnet saker.
www.michael-winger.com