En kveld stort bilde

En Spirituell kveld LIVE med Michael og Runar

Runar Halonen og Michael Winger
Facebook LIVE https://www.facebook.com/events/3004325059804011/

Få tilgang til LIVE sending - 329

Velkommen til En Spirituell kveld LIVE med Michael Winger og Runar Halonen via Facebook LIVE

Bli med på kraftfulle og lærerike timer der Michael og Runar jobber sammen for å gi et positivt løft i denne turbulente tiden.
Kvelden vil inneholde avspenning, gruppehealing, lære om selvhealing, soundhealing- konsert med Runar.
Michael vil veilede om selvhealing, chakraene og auraen. Michael vil også lede en gruppehealing. Det blir 2 korte pauser i løpet av kvelden.

Tid og sted:

Tirsdag 23. mars 2021 kl. 18:00 – 21:00
Via event og Facebook LIVE:

https://www.facebook.com/events/3004325059804011/

Pris kr 329,- betales via Facebook Pay for tilgang til LIVE sendingen. Se billett og tilgang. Vi anbefaler at du kjøper tilgang i god tid og gjerne allerede nå, så er du sikker på å få tilgang til LIVE sendingen. Du vil også kunne se den i reprise i etterkant i 1 måned.

Om Runar Halonen
Healer, soundhealer, klarsynt, kursholder, forfatter, diplomert Refleksolog. Omtalt i flere ukeblader som Allers og Vi Menn. Han har skrevet boken “Min utrolige forvandling”. I Boken har han skrevet om hele sin utviklingsprosess som brått og uventet startet i 1996. Han har arbeidet på heltid med healing siden 2003. Han har også gitt ut CDer. guidede meditasjoner, soundhealing album og singler. Voices from heaven Vol 1 ble våren 2015 nominert innen topp 5 blant verdens mest spilte album på new age radiokanaler verden over. Voices from heaven Vol 2 er kvalifisert til nominasjon innen Best relaxation and meditation allbum i 2017. Deretter gitt ut flere nye singler.
www.runarhalonen.no

Om Michael Winger
Forfatter, klarsynt healer og medium i Åndenes makt på TVNORGE. Michael er vinner av “Jakten på den 6. sans” på TVNorge i 2011. Han har løst flere savnet saker mens arbeidet hans har blitt dokumentert gjennom forskning. Forfatter av bøkene: Jeg ser deg, Døden er bare begynnelsen og Ubudne gjester. Fikk sin egen kino dokumentar film i Norge 2019, “Jeg ser deg” etter å ha løst flere savnet saker.
www.michael-winger.com